Σε ένα πολυτελές ρετιρέ 250τμ στο κέντρο της Αθήνας διαμένει η Άννα Μαρία. Στο ίδιο σπίτι όπου έζησε τις τελευταίες στιγμές με τον σύζυγό της τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Μία μέρα μετά την κηδεία την επισκέφτηκαν σε αυτό τα παιδιά της, Παύλος και Νικόλαος μαζί με τις συζύγους τους καθώς και τα παιδιά του πρώτου.

Συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, πιθανότατα για το αποχαιρετιστήριο γεύμα. Η κάμερα της εκπομπής Live News κατέγραψε την αναχώρησή τους από το σπίτι της Άννας Μαρίας καθώς και την βόλτα που έκαναν στη συνέχεια στο κέντρο της Αθήνας.

Τα δύο παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Ο Παύλος αρκέστηκε να πει πως δεν είναι ώρα τώρα να ειπωθεί κάτι αφήνοντας ένα ενδεχόμενο να κάνει κάποια δήλωση ίσως κάποια άλλη στιγμή.

Ο Παύλος, όπως διαβάζουμε στο Nikopolis Blog, θα μείνει για ένα ακόμα δεκαήμερο, περίπου, στην Αθήνα, για να τακτοποιήσει όλα τα διαδικαστικά θέματα που έχουν προκύψει. Απόψε μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, θα συναντηθεί ξανά με τον αδελφό του Νικόλαο και τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ στην οικία τους στο Καστρί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ