Οι celebrities της εγχώριας και διεθνούς showbiz απασχολούν καθημερινά με τις ζωές τους και τις επαγγελματικές τους κινήσεις. Το okmag καταγράφει με αμεσότητα και εγκυρότητα όσα αφορούν στους stars. Σήμερα, 21 Ιουλίου γιορτάζουμε τα γενέθλιά της ηλεκτρονικής έκδοσης του ΟΚ! και κάνουμε μια ανασκόπηση στα θέματα που αγαπήσατε και διαβάσατε περισσότερο στον 2ο χρόνο της ζωής του okmag.

10+1 θέματα που διαβάσατε περισσότερο στο okmag τη χρονιά που πέρασε

  • Η ζωή και η δράση της τέως βασιλικής οικογένειας είναι κάτι που οι αναγνώστες του okmag διαβάζουν με ζέση και το πολυτελές ρετιρέ όπου η Άννα Μαρία έζησε τις τελευταίες στιγμές της με τον Κωνσταντίνο κλικαρίστηκε πολλές φορές.
  • Καταφέρνει πάντα να «γίνεται συζήτηση γύρω απ’ τ’ όνομά» της και με την γεμάτη της ζωή. Ο λόγος για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία κάνοντας αποκαλύψεις για τις κατακτήσεις της προκαλεί το ενδιαφέρον, ιδιαίτερα όταν αναφέρονται ονόματα όπως του Σταύρου Νιάρχου και του Αριστοτέλη Ωνάση.

  • Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει να παλεύει με θάρρος και δύναμη τον καρκίνο. Οι εξομολογήσεις που κάνει κατά καιρούς δεν έχουν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Plus: Τι κι αν κάποιοι λένε πως δεν τα πιστεύουν, άλλοι ακολουθούν πιστά τις αστρολογικές προβλέψεις και διαβάζουν ανελλιπώς τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ