Το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο άνθρωπος που φέρεται ότι οργάνωσε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου η 24χρονη Γεωργία καταγγέλει ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Ο μετρ γνωστού καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο μετά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που εξετάζονται από την αστυνομία.

Ο ίδιος δεν έχει καταστεί κατηγορούμενος, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή T-Live, πραγματοποιεί κατάθεση. Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της μαστροπείας. Από χθες το απόγευμα υπήρχε η πληροφορία ότι γινόταν έρευνα στα σπίτια των εμπλεκόμενων, η οποία ωστόσο, όπως ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου διαψευδόταν από τους οικείους τους και την Αστυνομία.

Η έρευνα όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος του T-live πραγματοποιήθηκε σήμερα. Στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν στην έρευνα στο σπίτι του διοργανωτή του πάρτι είναι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν, ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο οποίος πρόσθεσε ότι με αυτά που κατασχέθηκαν δεν μπορεί να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία.

Το Mega πριν από λίγη ώρα έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από το πάρτι στην σουίτα του ξενοδοχείου. Είναι οι πρώτες εικόνες μέσα την σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Άφθονο αλκοόλ, δυνατή μουσική από το ηχείο που παίζει ελληνική μουσική ενώ στο βίντεο ακούγονται γέλια και φωνές.

Η εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα», την Πέμπτη έφερε στο φως της δημοσιότητας κάποια από τα μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος ως διοργανωτής των πάρτι στις κοπέλες, με σκοπό να δώσουν το «παρών» στα πάρτι.

Τα μηνύματα αυτά φαίνεται ότι τα έστελνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και έγραφαν: «Με τα παιδιά από το μαγαζί. Θα έρθεις;.. Ζεις;.. Πάλι σε έχασα.. Τουλάχιστον μπορείς να στείλεις ένα δεν θα έρθω.. Ε Πες τες αλλιώς έλα και μόνη που κολλάς; Μαζί θα είμαστε και ότι ώρα θες θα σε γυρίσω..Θα έρθεις; .. Γειά..».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ