Σίγουρα η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα ήταν ένα θέμα που απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ. Η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε βιασμό ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Η υπόθεσή της εξετάστηκε και παρά τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου που δέχθηκε, το δικαστήριο απαλλάσσει τον καταγγελλόμενο αλλά και ο εισαγγελέας πρότεινει να επωμιστεί η ίδια τα δικαστικά έξοδα. Η Γεωργία Μπίκα μάλιστα ξέσπασε μεεετά την εισαγγελική πρόταση.

Απογοητευμένη η Γεωργία Μπίκα προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν έχει πια τίποτα άλλο να χάσει». Η ίδια έκανε λόγο για ένα διεφθαρμένο σύστημα, όπου τα χρήματα και η δόξα «μπορούν να καλύψουν τη “βρωμιά” της κοινωνίας».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Γεωργία Μπίκα για την εισαγγελική πρόταση:

«Έπειτα από μια πρόταση εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη, μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…

Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ