Με την υπόθεση της καταγγελίας του ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα ασχολήθηκε η εκπομπή «Super Κατερίνα» την Τετάρτη. Η υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιανουάριο και είχε σοκάρει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δεν στοιχειοθετείται περίπτωση ομαδικού βιασμού. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο η ανακρίτρια δεν ζήτησε να γίνουν επιπλέον τοξικολογικές εξετάσεις. Οπότε μένει να δούμε αν τελικά η υπόθεση θα μπει στο αρχείο.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε με τον δικηγόρο της Γεωργίας Μπίκα, Θανάσης Ζιώγα, στη «Super Katerina». Όπως τόνισε ο ίδιος, «δεν αποδείχθηκε ομαδικός βιασμός Η υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα όπου θα αποφασιστεί ποια κατηγορία θα απαγγελθεί. Η υπόθεσή μας θα πάει ή στο αρχείο ή στο ακροατήριο. Κατά την άποψή μας θα πάει στο ακροατήριο, όχι ως ομαδικός βιασμός αλλά βιασμός ενός κατηγορουμένου»,

Μάλιστα σχετικά με την ψυχολογία της Γεωργίας Μπίκα, ο δικηγόρος εξήγησε: «Η ψυχολογία της κοπέλας δεν είναι και η καλύτερη. το πρόβλημά της συνεχίζεται. Έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό κατά την άποψή της… Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή της Τετάρτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ