Έρευνα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του διοργανωτή του πάρτι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του T-Live. Αναλυτικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο άνθρωπος που φέρεται ότι οργάνωσε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου η 24χρονη Γεωργία καταγγέλει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Ο μετρ γνωστού καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο μετά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, όπου σύμφωνα με το T-Live βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που εξετάζονται από την αστυνομία.

Ο ίδιος δεν έχει καταστεί κατηγορούμενος, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή T-Live, πραγματοποιεί κατάθεση. Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση της μαστροπείας. Από χθες το απόγευμα υπήρχε η πληροφορία ότι γινόταν έρευνα στα σπίτια των εμπλεκόμενων, η οποία ωστόσο, όπως ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου διαψευδόταν από τους οικείους τους και την Αστυνομία. Η έρευνα όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος του T-live πραγματοποιήθηκε σήμερα. Στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν στην έρευνα στο σπίτι του διοργανωτή του πάρτι είναι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν, ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο οποίος πρόσθεσε ότι με αυτά που κατασχέθηκαν δεν μπορεί να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία.

Η εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα», την Πέμπτη έφερε στο φως της δημοσιότητας κάποια από τα μηνύματα που έστελνε ο φερόμενος ως διοργανωτής των πάρτι στις κοπέλες, με σκοπό να δώσουν το «παρών» στα πάρτι.

Τα μηνύματα αυτά φαίνεται ότι τα έστελνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και έγραφαν: «Με τα παιδιά από το μαγαζί. Θα έρθεις;.. Ζεις;.. Πάλι σε έχασα.. Τουλάχιστον μπορείς να στείλεις ένα δεν θα έρθω.. Ε Πες τες αλλιώς έλα και μόνη που κολλάς; Μαζί θα είμαστε και ότι ώρα θες θα σε γυρίσω..Θα έρθεις; .. Γειά..».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ