Ο σάλος από την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη είναι μεγάλος και συνεχίζεται. Η επιχείρηση Αχίλλειον αλλά και οι θαμώνες δέχθηκαν λεκτική επίθεση από ομάδα αγανακτισμένων περαστικών.

Το Αχίλλειον βρέθηκε στο στόχαστρο, γιατί κάποιοι από τους μετόχους της επιχείρησης φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με όσα διαρρέονται στα social media. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η 24χρονη Γεωργία κλήθηκε στο πάρτι της σουΐτας του ξενοδοχείου από τον υπεύθυνο του καταστήματος.

Μετά από τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από την επιχείρηση, το γνωστό καφέ μπαρ της Θεσσαλονίκης παραμένει εδώ και μέρες με σβηστά φώτα και κατεβασμένα ρολά.

Να σημειωθεί ότι κατά τις πρώτες ώρες της υπόθεσης στα τζάμια του εν λόγω καταστήματος είχαν γραφτεί συνθήματα ενάντια στους βιασμούς, ενώ από τις αρχές της εβδομάδας συλλογικότητες και οργανώσεις, φεμινιστικές και μη, βρέθηκαν έξω από το καφέ προκειμένου να διαδηλώσουν και να σταθούν στο πλευρό της 24χρονης Γεωργίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 24χρονη Γεωργία που έχει δώσει μέχρι στιγμής τέσσερις καταθέσεις για την υπόθεσή της δίνει τον δικό της αγώνα για να δικαιωθεί, όπως ανέφερε και σε δηλώσεις της. Μέχρι στιγμής έγινε γνωστό τι έδειξε η ανάλυση των εξετάσεων DNA, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της νεαρής κοπέλας, έδειξε ότι στο μανίκι του ρούχου που φορούσε βρέθηκε σπερματική κηλίδα αλλά και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματος της. Όπως προέκυψε από την ανάλυση, το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα όσο και στον ίδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ