Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας. Καλεσμένη στη σουίτα του ξενοδοχείου το βράδυ την πρωτοχρονιάς «σπάει» τη σιωπή της και αναφέρει όσα είδε στο πάρτι.

Μιλώντας στο Mega, τόνισε: «Με το που μπήκαμε μέσα είδαμε μια μικρή κουζίνα και το μπαρ με τα ποτά. Ακριβώς δίπλα ήταν η τραπεζαρία. Μετά το σαλόνι με έναν μεγάλο καναπέ που κάθονταν οι περισσότεροι. Αν προχωρούσες ευθεία, υπήρχε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα, ήταν το μοναδικό ξεχωριστό δωμάτιο στη σουίτα. Θυμάμαι πως είδα να έχει και ένα τζακούζι»

Και συνέχισε: «Ήμουν σε φιλικό σπίτι και μου έστειλε μήνυμα ο Μ.Π. να πάω στο πάρτι. Πήγα με δυο φίλες μου κατά τις 3 και με υποδέχθηκε αυτός στη σουίτα. Το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα». Η συγκεκριμένη κοπέλα κάθισε στο πάρτι λιγότερο από μία ώρα και έφυγε με την παρέα της, λίγο πριν τις 04.00.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 24χρονη Γεωργία που έχει δώσει μέχρι στιγμής τέσσερις καταθέσεις για την υπόθεσή της δίνει τον δικό της αγώνα για να δικαιωθεί, όπως ανέφερε και σε δηλώσεις της. Μέχρι στιγμής έγινε γνωστό τι έδειξε η ανάλυση των εξετάσεων DNA, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της νεαρής κοπέλας, έδειξε ότι στο μανίκι του ρούχου που φορούσε βρέθηκε σπερματική κηλίδα αλλά και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματος της. Όπως προέκυψε από την ανάλυση, το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα όσο και στον ίδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ