Την Παρασκευή η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 ασχολήθηκε με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη που επανακυκλοφόρησε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021. Το συγκεκριμένο άρθρο της εφημερίδας, έδωσε μία άλλη εκδοχή στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021.

Για περισσότερους από πέντε μήνες, ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκονταν στον ίδιο θάλαμο της λεγόμενης «VIP πτέρυγας» των φυλακών Κορυδαλλού, πριν από την αποφυλάκιση του παρουσιαστή. Στο δημοσίευμα της εφημερίδας του, ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε τη δική του εκδοχή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, υπονοώντας πως ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος δεν σκότωσε τη σύζυγό του. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να συνδέσει την υπόθεση με την αυτοκτονία του συνιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», Σταύρου Δογιάκη, στην ίδια περιοχή.

Πάνω στο παραπάνω δημοσίευμα που αλλάζει τα δεδομένα στο έγκλημα των Γλυκών Νερών τοποθετήθηκε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο «Πρωινό». Όπως μάλιστα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας αυτή την Κυριακή 14 Νοεμβρίου θα υπάρχει συνέχεια στο θέμα από την εφημερίδα με το πρωτοσέλιδο να αποκαλύπτει την ταυτότητα του πραγματικού δολοφόνου της άτυχης 20χρονης. Δείτε τι απάντησε ο νομικός;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ