Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Όλια Λαζαρίδου, θέλησε να πάρει θέση στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες γύρω από το όνομα του Κωνσταντίνου Τζούμα. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη φλυαρία των γυναικών.

Έπειτα από κάποιες ώρες και μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, ο Κωνσταντίνος Τζούμας προσπάθησε να «μαζέψει» την τοποθέτηση του και υποστήριξε πως έκανε «μαύρο χιούμορ. «Μαύρο χιούμορ, έκανα μαύρο χιούμορ, όπως κάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι δυνατόν… πρέπει να ξέρεις πολύ λίγο τον Τζούμα…», είπε συγκεκριμένα.

«Το τελευταίο που θα περνούσε στο μυαλό κανενός για μένα είναι ότι είμαι μισογύνης. Έχω αναφερθεί σε ένα σωρό θέματα metoo, politically correct, τα Εξάρχεια κολλήσανε σε αυτή τη φράση. Υπερβολικό το βρίσκω…», πρόσθεσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

Πριν από λίγη ώρα λοιπόν η ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου που γνωρίζει καλά τον ραδιοφωνικό παραγωγό έκανε ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου τον υπερασπίζεται ανοιχτά γράφοντας: «Ο Κωσταντίνος Τζούμας, τον οποίο τυχαίνει να γνωρίζω και να εκτιμώ για την επιμονή του να παραμένει ο εαυτός του ακόμα και κόντρα στο κλίμα της εποχής, είναι γνωστός για το μαύρο χιούμορ του -ακραίο μερικές φορές. Καθόταν αμέριμνος στο Φιλιον όπως κάθε μέρα σε μια εποχή ανάρρωσης από μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας μιλώντας με τους φίλους του.

Έτυχε και ήρθαν από μία εκπομπή και στα καλά καθούμενα άρχισαν να τον ρωτάνε διάφορα για την τρέχουσα επικαιρότητα. Εκείνος τους απάντησε με τον σκωπτικό κυνισμό που θα μιλούσε και στους φίλους του, με ένα τρόπο σίγουρα παρεξηγήσιμο. Καλά ως εδώ… η εκπομπή ήτανε μαγνητοσκοπημένη αναρωτιέμαι γιατί δεν πήρανε το βράδυ ένα τηλέφωνο να τον προειδοποιήσουν ότι αυτά που είπε θα μπορούσαν να τον διασύρουν. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο μία άστοχη δήλωση ενός ανθρώπου η ο κιτρινισμός που θέλει να πουλήσει είδηση. Για να μπορέσουν να έχουν αποτέλεσμα οι δίκαιες διεκδικήσεις, πρέπει να στρέφονται κατά των πραγματικών αντιπάλων. Υ.Γ : Δεν το θέτω σαν αφορμή για διάλογο οπότε δεν θα απαντήσω σε σχόλια. Τη γνώμη μου μόνο διατυπώνω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ