Νέοι αδικαιολόγητοι χαρακτηρισμοί από τον Κωνσταντίνο Τζούμα, έπειτα από την προκλητική δήλωση του που έχει προκαλέσει σάλο. Ο γνωστός  ραδιοφωνικός παραγωγός σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη φλυαρία των γυναικών.

Σήμερα το πρωί ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» στον ΑΝΤ1 αλλά μόνο χειρότερα έκανε τα πράγματα. Αρχικά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε χθες, τόνισε πως: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μήτηρ πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα, εκείνα που δεν πιστεύω».

Σε εκείνο το σημείο, η Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγε από εδώ ανόητη».

Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στην τάξη στηρίζοντας τη συνάδελφό του, ρωτώντας τον: «Δεν πρέπει να πείτε μία “συγγνώμη” στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανο;». Ο Κωνσταντίνος Τζούμας όμως συνέχισε αμετανόητες: «Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ, που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους». Σε αυτο το σημείο πλέον οι παρουσιαστές έχασαν την ψυχραιμία τους: «Δεν ξέρουμε αν είστε σε παραλήρημα» του απάντησε ο Παναγιώτης Στάθης με τον Νίκο Ρογκάκο να συμφωνεί μαζί του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός Εν Λευκώ ζητά από τον Κωνσταντίνο Τζούμα να ανακαλέσει την προκλητική δήλωση που έκανε για τις γυναικοκτονίες. Ο ηθοποιός διατηρεί ραδιοφωνική εκπομπή στον συγκεκριμένο σταθμό τα τελευταία χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ