Η Λίλα Σταμπούλογλου ή αλλιώς Λίλα True Story θέλησε να πει «αντίο» στον ηθοποιό Κωνσταντίνο Τζούμα και να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η σύζυγός του Σίλα Σεραφείμ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook του ηθοποιού και έγραψε: «Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είναι το φαντασιακό μου alter ego. Αυτό στο οποίο καταφεύγω όταν θέλω να τρολάρω τη ζωή, αυτό στο οποίο αναζητώ την πνευματική διέγερση μιας ευφυούς, καυστικής σκέψης. Καλό του ταξίδι».

Ο ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας Κωνσταντίνος Τζούμας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικίας 78 ετών. Ο ηθοποιός γεννήθηκε στον Πειραιά το 1944 και μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι και στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και χορό στη Νέα Υόρκη.

Στην τηλεόραση έχει κάνει guest εμφανίσεις στις σειρές: Οι Απαράδεκτοι, Οι Τρεις Χάριτες, Οι Μεν και οι Δεν και Δύο Ξένοι. Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός σε καθημερινή εκπομπή στον σταθμό «Εν Λευκώ» και έχει εκδώσει τρία αυτοβιογραφικά βιβλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ