Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 χρόνων άφησε ο ηθοποιός, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός Κωνσταντίνος Τζούμας. Ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν.

Αναμεσά τους και ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Mega «Τι λες τώρα» και αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Τζούμα, αποκαλύπτοντας πως στις καλλιτεχνικές παρέες ήταν μια «όαση χιούμορ».

«Ήταν ένας ευφυής άνθρωπος με απίστευτο καυστικό χιούμορ, βιτριολικό. Είχα τη χαρά να πάιξω μαζί του στο θέατρο και στον κινηματογράφο», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε: «Αυτό που θα θυμάμαι πάντα ήταν το πόσο ευχάριστος ήταν στη συντροφιά. Ακόμα και στο σπίτι που ερχόταν ήταν μία όαση χιούμορ και χαράς. Αυτό έχω να θυμάμαι από τον Κωνσταντίνο».

Έπειτα, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοκτονίες, τονίζοντας: «Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Τον πίεζαν να μιλήσει και γίνονταν συνεχή ατοπήματα μέσα από τις εκπομπές. Ένιωθα πολύ αμήχανα με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, λόγω κάποιων δηλώσεων».

Τέλος, εξήγησε: «Το ατόπημα δεν το λέω για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, αλλά για το πως χρησιμοποιήθηκε από τις εκπομπές η λάθος έκφραση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ