Ο Μάριος Μιχαήλ Τουρουτσίκος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Δευτέρα μετά από δυστύχημα με το Phantom κοντά στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας. Η κηδεία του 29χρονου υποσμηναγού θα γίνει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου Μαντινείας

Οι γονείς του κλήθηκαν να κάνουν την αναγνώριση του πτώματος. «Δεν θέλω να τον θυμάμαι έτσι. Θέλω να τον θυμάμαι όπως ήταν» είπε με σπασμένη τη φωνή ο πατέρας του, Κώστας Τουρούτσικας. «Δεν θα άρεσε να τον λένε ήρωα, έλεγε πως ήρωες έχουμε σε καιρό πολέμου. Είχε πρότυπο τον Ηλιάκη», συνέχισε για τους ανθρώπους που θαύμαζε ο Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας.

«Αύριο που θα τον κηδεύσω η σημαία στο φέρετρο πιστεύω θα αναπαύσει την ψυχή του» είπε συγκινημένος ο πατέρας του 29χρονου πιλότου.

Να σημειώσουμε ότι επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού και στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τριπόλεως.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοινώθηκε ότι είναι νεκρός και ο κυβερνήτης του Phantom, Ευστάθιος Τσιτλακίδης. Τα δυσάρεστα νέα επιβεβαίωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ