Η υπόθεση του βιασμού της κοπέλας στη Θεσσαλονίκη απασχολεί εδώ και δύο 24ωρα τα social media. Η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ ήδη συζητιούνται κάποια ονόματα που εμπλέκονται. Ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί και όλα είναι εικασίες.

Ήδη στο Twitter «διαρρέουν» ονόματα και ιδιότητες προσώπων που φέρονται να συμμετείχαν τόσο στο πάρτι του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, όσο και στον καταγγελθέντα ομαδικό βιασμό έπειτα από χρήση ναρκωτικών. 

Αξίζει να τονισθεί ότι δέκα μέρες μετά τη αποκάλυψη της ανατριχιαστικής υπόθεσης, εμφανίστηκε και μια ανάρτηση ενός άντρα να παραδέχεται μέσω instagram την πράξη περιγράφοντας μάλιστα με λεπτομέρειες το σκηνικό: «Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη».

Με ανάρτησή του στα social media, o Μάνος Παπαδόπουλος έγραψε τη δική του εκδοχή

Περιμένουμε λοιπόν να να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης στα δικαστήρια, ενώ όλοι εύχονται να αποδοθεί δικαιοσύνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ