Το θρίλερ με την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα συνεχίζεται. Το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης κοπέλας έχει παραδοθεί στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Θυμίζουμε πως μέρος των εξετάσεων της 24χρονης εστάλησαν για να πραγματοποιηθούν στο εργαστήριο της Βέρνης, καθώς αυτό είχε πιο διευρυμένη βάση ουσιών σε σχέση με το ΑΠΘ, προκειμένου να σχηματιστεί μία ολοκληρωμένη εικόνα. Οι εξετάσεις αυτές αφορούσαν σε τυχόν νέες ναρκωτικές ουσίες, αλλά και στην ανάλυση των δεικτών αλκοόλης. Μετά την πολυήμερη αναμονή των αποτελεσμάτων από το εργαστήριο της Ελβετίας, ο ιατροδικαστής Νίκος Ράικος μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου παρέδωσε ο ίδιος, όπως αναφέρει το voria.gr, στην ανακρίτρια τον φάκελο.

Σύμφωνα με το newsit.gr αρνητικές είναι -οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που εστάλησαν χθες (31.01.2022) στο ΑΠΘ από την Ελβετία, έδειξαν ότι υπήρχε στον οργανισμό της 24χρονης χαμηλό ποσοστό αλκοόλ, ενώ δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ