Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, καθώς βγήκαν τα αποτελέσματα των των τοξικολογικών εξετάσεων από την Ελβετία, όπως ενημέρωσε το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του πανεπιστημίου της Βέρνης το αρμόδιο Τμήμα του ΑΠΘ.

Τις επόμενες ώρες τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την υπόθεση βιασμού αναμένεται να σταλούν με e-mail από την Ελβετία στο τμήμα Εγκληματολογίας και Τοξικολογίας του ΑΠΘ που είχε κάνει και τις πρώτες εξετάσεις. Το e-mail θα μεταφραστεί και τα αποτελέσματά του θα ενσωματωθούν στο τελικό πόρισμα. Τα αποτελέσματα αναμένεται να παραδοθούν αύριο το πρωί στην ανακρίτρια.

Εκείνη θα αξιολογήσει τα στοιχεία παράλληλα με αυτά των ελληνικών αρχών, καθώς και την κατάθεση που έδωσε την περασμένη εβδομάδα ο ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε τη Γεωργία Μπίκα, μετά την καταγγελία της για βιασμό. Μετά την αξιολόγηση των στοιχείων πρόκειται να κληθεί εκ νέου για νέα συμπληρωματική κατάθεση η 24χρονη.

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίς σήμερα το πρωί σημειώθηκε έκρηξη με γκαζάκια σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη, στην οποία βρίσκονται το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου και ενός εμπλεκόμενου στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Η επίθεση με γκαζάκια έγινε σε πολυκατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας λίγο πριν από τις 7.00. Εκεί μένει ο άνθρωπος που κάλεσε την 24χρονη, που έπεσε θύμα βιασμού, στο πάρτι της φρίκης την Πρωτοχρονιά.  Ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος είναι ο δικηγόρος τον οποίο έχει καταγγείλει η Γεωργία Μπίκα υποστηρίζοντας πως την ημέρα που πήγε να καταγγείλει το βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την είχε απειλήσει και εκφοβίσει.

Σύμφωνα με το Mega στην ίδια πολυκατοικία, που βρίσκεται στην οδό Εγνατίας, μένει και ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού και πιο συγκεκριμένα ο άνθρωπος που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ