Στόχος επίθεσης με γκαζάκια έγινε πολυκατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Δευτέρας λίγο πριν από τις 7.00. Εκεί έχει γραφείο ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος και μένει ο άνθρωπος που κάλεσε την 24χρονη, που έπεσε θύμα βιασμού, στο πάρτι της φρίκης την Πρωτοχρονιά. Να θυμίσουμε πως σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα από την Ελβετία.

Έκρηξη με γκαζάκια σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη, στην οποία βρίσκονται το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου και ενός εμπλεκόμενου στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Ο Θεόφιλος Αλεξόπουλος είναι ο δικηγόρος τον οποίο έχει καταγγείλει η Γεωργία Μπίκα υποστηρίζοντας πως την ημέρα που πήγε να καταγγείλει το βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την είχε απειλήσει και εκφοβίσει .

Σύμφωνα με το Mega στην ίδια πολυκατοικία, που βρίσκεται στην οδό Εγνατίας, μένει και ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση βιασμού και πιο συγκεκριμένα ο άνθρωπος που κάλεσε την 24χρονη στο πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» της Δευτέρας:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ