Μετά τα νέα στοιχεία στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, η 24χρονη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram. Στην ανάρτησή της ευχαριστεί δημόσια όλους όσους στάθηκαν στον πλευρό της τις τελευταίες εβδομάδες και συγκλονίζει με την αναφορά της σε «δεύτερο βιασμό αμφισβήτησης».

Συγκεκριμένα η Γεωργία Μπίκα έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση: «Έπειτα από έναν καταιγισμό αγάπης και «αγκαλιάς» από όλους εσάς, έχω να πω μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν αυτές τις δύσκολες μέρες. Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά.

Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια.

Αληθινή αγάπη και σεβασμός αυτό είναι που θέλω να πετύχω, δικαίωση ψυχής και ηρεμία. Για εμένα και για κάθε γυναίκα που φοβάται… Ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρης Γαλεντέρης έφερε στη δημοσιότητα νέα δεδομένα για την υπόθεση. Αυτά είναι ικανά να επηρεάσουν την εξέλιξή της.

Τι υποστηρίζει η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα

«Δεν υπάρχει μικρή κατανάλωση αλκοόλ ή η ελάχιστη όπως βιάστηκαν να δηλώσουν από την πλευρά των φερόμενων ως κατηγορουμένων. Ήταν εντελώς λάθος αυτό το συμπέρασμα. Τα ποσοστά αιθανόλης σύμφωνα με τις τοξικολογικές προκύπτουν σημαντικά, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν απώλειες στη συνείδηση», δήλωσε στο ThessToday.gr ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα.

Οι πρώτες διαρροές έκαναν λόγο για «αρνητικές τοξικολογικές εξετάσεις». Οι τοξικολογικές, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έδειξαν ότι υπήρχε στον οργανισμό της 24χρονης χαμηλό ποσοστό αλκοόλ, ενώ δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ