Παραδόθηκε στις αρχές ένας ακόμη εμπλεκόμενος στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Ο 25χρονος εμφανίστηκε νωρίτερα στην ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης τα προηγούμενα 24ωρα και αναζητούνταν. Κατά πληροφορίες πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες και παραμένει υπό κράτηση.

Απομένει ο 23χρονος που έχει διαφύγει στην Αλβανία και για τον οποίο κινούνται οι διαδικασίες για την μετατροπή του εντάλματος σύλληψής του σε διεθνές. Παράλληλα η χώρα μας θα υποβάλει στην Αλβανία αίτημα για την έκδοσή του.

H ανακοίνωση της αστυνομίας μετά την παράδοση του 25χρονου που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη:

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεών μας, για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα εμφανίσθηκε αυτοβούλως στις ανακριτικές αρχές και συνελήφθη, δυνάμει του ήδη εκδοθέντος εντάλματος, 25χρονος ημεδαπός. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Nα υπενθυμίσουμε ότι ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Mega για την πορεία της δίκης στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Ο Αλέξης Κούγιας, ως δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε, μιλώντας στο Mega, πως οι Αρχές αντί να κατασχέσουν τα όπλα στον σύνδεσμο και να ασκήσουν δίωξη στον 23χρονο συλληφθέντα για εγκληματική οργάνωση, διαχώρισαν τις δικογραφίες.

«Έχω αγωνία γιατί εκεί στη Θεσσαλονίκη έχει αλλοτριωθεί κάθε θεσμός στα πλαίσια του χρήματος. Και αστυνομία και άλλοι θεσμικοί. Δεν γνωρίζω τι προανάκριση έχει γίνει, αλλά ανησυχώ σφόδρα, σας το λέω ευθέως. Θέλω να βοηθήσω τη δικαιοσύνη να βρει άκρη. Όπως έγινε στην υπόθεση Τοπαλούδη, όπως έγινε στην υπόθεση στην Κρήτη που εκβιάζονται και απειλούνται οι ένορκοι, θα ζητήσουμε με τους γονείς του να μην γίνει η δίκη στη Θεσσαλονίκη. Να μην τρομοκρατούνται οι ένορκοι», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ