Οι μισοί γονείς που ξέρουμε έχουν κολλήσει ιώσεις από τα παιδιά τους. Σε αυτή την περίπτωση ανήκει και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αναγκάστηκε να αλλάξει το εισιτήριό του για τον Άγιο Δομίνικο και να ταξιδέψει αργότερα. Είχε μάλιστα προγραμματίσει να ταξιδέψει λίγες μέρες στο χωριό με όλη την οικογένεια αλλά τελικά αναγκάστηκε να μείνει στην Αθήνα. Οι παίκτες που έχουν ήδη χωριστεί σε άτυπες κλίκες πριν και μετρούν ψήφους καν ξεκινήσει το παιχνίδι, είχαν ενημέρωση να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να πετάξουν από την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

Ποιος θα παρουσιάσει τα live του The Voice; Η Φαίη Σκορδά που ήταν η πρώτη επιλογή του σταθμού με τη σύμφωνη γνώμη της Acun, ήταν αρνητική, όχι επειδή φοβήθηκε ή δεν της άρεσε, αλλά έχει ρίξει όλο της το βάρος στην πρωινή της εκπομπή, μπαίνοντας μάλιστα πολλές φορές και η ίδια στον ρόλο του ρεπόρτερ! Παρόλα αυτά είχαν πέσει όλα τα… μέσα για να την πείσουν.

Ερωτευμένη λένε ότι είναι η Δήμητρα Κατσαφάδου το τελευταίο διάστημα, και γι’ αυτό φαίνεται πως έχει ομορφύνει. Και όχι δεν είναι με τον Νικηφόρο, ούτε ήταν ποτέ! Προς το παρόν η ίδια δεν θέλει να εμφανίσει τον άνθρωπο που τη διεκδίκησε σθεναρά και την κατέκτησε και καλά κάνει, αφού θέλει πρώτα η σχέση να δοκιμαστεί. Πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό άντρα που δεν έχει σχέση με τη showbiz. Η Δήμητρα, οφείλουμε να πούμε εδώ, ότι είναι από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν εκεί έξω, θέλει να βοηθάει όλον τον κόσμο, δίνει πάρα πολύ χρήματα σε φιλανθρωπίες. Και είναι τυχερή που έχει τον αδερφό της τον Νικόλα για ασπίδα, γιατί πολλοί έχουν προσπαθήσει να την εκμεταλλευτούν.

Τέλος ο Λάκης Γαβαλάς από το My Style Rocks. Τα προγραμματισμένα ταξίδια που έχει τις επόμενες εβδομάδες μαζί με άλλες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δεν του επιτρέπουν να λάβει μέρος στο παιχνίδι με τα δωδεκάωρα γυρίσματα κάθε Παρασκευή. Σάββατο και Κυριακή, αν και ήταν η πρώτη επιλογή της Παραγωγής. Η επιτροπή πρέπει να κλείσει οριστικά αυτή την εβδομάδα, γιατί αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά γυρίζεται το τρέιλερ και στη συνέχεια ξεκινάνε τα γυρίσματα.  Όσο για τον Λάκη Γαβαλά φαίνεται πως φλερτάρει με την Barking Well του Νίκου Κοκλώνη. Οι επαφές των δυο αντρών είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του 2021 και από τότε αναζητούσαν ένα project για να αξιοποιηθεί ο Λάκης με τον καλύτερο τρόπο. 

Η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι η οικοδέσποινα του My Style Rocks.

Μιας και το έφερε η κουβέντα, λέω να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για την επιστροφή του Fame Story…

Κι όμως η επιτροπή δεν ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα του My Style Rocks. Ήταν οι… κάμερες. Ναι, καλά διαβάσετε. Και δεν εννοούμε τις συσκευές, αλλά τους έμπειρους οπερατέρ, που είναι πλέον περιζήτητοι. Οι πιο πολλοί συνεργάτες της Acun θα πάνε στο Survivor και οι υπόλοιποι ήταν δεσμευμένοι σε άλλες εκπομπές. 

Μη χάσετε το ΟΚ! που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτή την Παρασκευή με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Στο εξώφυλλο η Μαρία Μπεκατώρου, πιο… εορταστική από ποτέ, φωτογραφημένη από τον  ταλαντούχο Κοσμά Κουμιανό. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ