Στην κάμερα του Ηappy Day μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε πόσα χρήματα της πρόσφεραν για να πάει στο Suvivor All Star.

Όπως τόνισε η ίδια «Μού έγινε πρόταση με 5.000 ευρώ την εβδομάδα στο Survivor. Τα θεωρώ πολύ κακά χρήματα. Δεν θα πάω. Αν πάω, έφυγε ο σύντροφός μου. Μου είπε “δεν θα κάτσω πάλι 4 μήνες μόνος μου”. Το κατανοώ. Βάζω τον εαυτό μου στη θέση του. Ούτε εγώ θα ήθελα να είναι μακριά για δεύτερη χρονιά ο άνθρωπός μου. Τα λεφτά είναι καλά αλλά και αυτά που έχεις να χάσεις….

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεκαθάρισε μέσα από ένα tweet της ότι δεν θα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που φεύγουν με τη νέα χρονιά για τον Άγιο Δομίνικο. «Δεν πάω για τους δικούς μου λόγους. Ας δεχτούμε ότι πως κάποιους δεν τους θέλει η Παραγωγή και τέλος» ξεκαθάρισε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το Survivor All Star. «Ούτε εγώ έκανα reality αλλά μια χαρά μου είπαν να πάω τον Ιούνιο» συμπλήρωσε η Ευρυδίκη απαντώντας σε διαδικτυακό της φίλο που υποστήριξε ότι όσοι δεν κλήθηκαν χρησιμοποίησαν ως δικαιολογία ότι ήταν γιατί δεν κάνουν reality.

Δείτε το βίντεο από το Happy Day της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ