Στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο θέατρο Άλσος βρέθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου το βράδυ της Τρίτης και μαζί της ήταν ο καλός της φίλος Νικηφόρος. Με ταιριαστά black ‘n white σύνολα απόλαυσαν τις επιτυχίες του τραγουδιστή την όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Κατσαφάδου φόρεσε ένα μαύρο τοπ και μίνι φούστα μαζί με ένα λευκό blazer με ζώνη και ψηλά πέδιλα. Το σύνολο της αναδείκνυε το μαύρισμά της, ενώ έδωσε μικρές πινελιές χρώματος με το μανικιούρ της.

Μεγάλος λάτρης των επιτυχιών του συναδέλφου του ο Νικηφόρος Βυθούλκας, περιλαμβάνει πολλές φορές στο πρόγραμμά του τραγούδια του. Το βράδυ της Τρίτης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram στιγμιότυπα από τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Άλσος.

Θυμίζουμε ότι η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε δηλώσει πως ο Νικηφόρος είναι για εκείνη αδελφή ψυχή της και όχι απλώς ένα κολλητός της φίλος.

«Δεν είμαστε απλά κολλητοί, είμαστε αδελφές ψυχές. Είναι τόσο καλό παιδί που ταξιδεύαμε και του έλεγα “σε ευχαριστώ, γιατί πέρα από τον αδελφό μου μόνο με εσένα δεν φοβήθηκα”», είχε δηλώσει στο ΟΚ!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε παρακολουθήσει ξανά τις εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου στο Άλσος, ανήκοντας στους πολυάριθμους θαυμαστές του τραγουδιστή.

Φωτογραφίες NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ