Ποιος είχε σήμερα την πιο δύσκολη δουλειά στην ελληνική τηλεόραση; Ο σκηνοθέτης της Ελένης Μενεγάκη, Άκης Μπαρμπουζάνης. Μετά τα 7 δευτερόλεπτα της Παρασκευής που έγιναν viral, αυτό που καταλάβαμε σήμερα ότι η εντολή ήταν «μη με δείξετε όσο βρίσκεται στον αέρα ο Ουγγαρέζος εκτός αν μιλήσω». Έλεγε τα ωραία του ο Δημήτρης, βλέπαμε μόνο το πάνελ, κάποια στιγμή είπε τρεις λέξεις η παρουσιάστρια, δεν την είδαμε ποτέ, μετά από λίγο ξαναμίλησε αλλά πρώτα ακούσαμε τη φωνή της και μετά άναψε το φωτάκι της κάμεράς της. Τέτοια αγωνία και αποκωδικοποίηση του body language της Ελένης είχαμε να ζήσουμε από τις εποχές του διαζυγίου με τον Γιάννη Λάτσιο! Να δεις που με τούτα και με κείνα, τα νούμερα θα ανέβουν κι άλλο…

Τέταρτη μέρα συνεχόμενη ντυμένος στα μαύρα και ο Σάββας Πούμπουρας που κάνει συμπαράσταση στον αδικημένο συνεργάτη του. Άνθρωπος κοντά στην Ελένη μου είπε πάντως, πως αυτό που έχει ενοχλήσει είναι κάποιες διαρροές που έγιναν γύρω από την εκπομπή και το πρόσωπό της. Γιατί όποιος έχει δουλέψει μαζί της ξέρει ότι αυτό είναι το χειρότερό της. Είναι τυχαίο νομίζετε που ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο πιο πιστός της συνεργάτης, δεν δίνει ποτέ συνεντεύξεις;

Τελευταία γυρίσματα για το The Voice αυτή την εβδομάδα πριν περάσουν στη φάση των live. H Έλενα Παπαρίζου επιστρατεύει τον Θοδωρή Μαραντίνη, ο Πάνος Μουζουράκης τον Γιάννη Γιοκαρίνη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τον Good Job Nicky και ο Σάκης Ρουβάς κάνει την ανατροπή φέρνοντας για βοήθεια τη Λένα Ζευγαρά!

Μιας και αναφερθήκαμε στον Σάκη Ρουβά, το περασμένο Σάββατο τον επισκέφτηκε στο Teatro ο παλιός του συνεργάτης, Ηλίας Ψινάκης. Όχι, οι δύο άντρες δεν συναντήθηκαν στα παρασκήνια αλλά χαιρετήθηκαν από μακριά. Όσο για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης εκπομπής του Ηλία με την Αννίτα Πάνια στο Mega πήρε μια μικρή αναβολή, γιατί το καλό πράγμα αργεί να γίνει.

Αυτό που δεν χωράει αναβολή είναι το Madwalk που θα διεξαχθεί στις 13 Δεκεμβρίου με παρουσιάστρια τη Μαριέττα Χρουσαλά και θα μεταδοθεί λίγες μέρες μετά επίσης από το Mega. Φέτος για πρώτη φορά βρήκαν προς πώληση και VIP εισιτήρια για την πρώτη σειρά και ήταν τα πρώτα που εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Τη βραδιά θα ανοίξει η Τάμτα και θα κλείσει η Άννα Βίσση, 8 χρόνια μετά την τελευταία της εμφάνιση στο τηλεοπτικό event που ενώνει τη μόδα με τη μουσική. Και Ζόζεφιν θα δούμε, και Καλομοίρα και την Demy με τον Leon of Athens, τη Marceaux, την Κλαυδία την Αναστασία και φυσικά τον Κωνσταντίνο Αργυρό που διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του. Περισσότερα ονόματα δεν θα προδώσω γιατί η φίλη μου η Ρεγγίνα Κουρή θα μου απαγορεύσει την είσοδο!

Πολλά τα κρούσματα κορονοϊού στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1. Αν δεν μεσολαβούσε το Μουντιάλ, θα είχαν ξεμείνει από επεισόδια.

Αφού πιάσαμε ΑΝΤ1, πάμε στη Ζέτα Μακρυπούλια, της οποίας το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν. Το κανάλι θέλει οπωσδήποτε να την κρατήσει στο δυναμικό του -ειδικά μετά την ηχηρή αποχώρηση της Φαίης Σκορδά- και να τη δεσμεύσει από νωρίς. Εκείνη όμως προς το παρόν έχει επικεντρωθεί στο πιο μεγάλο θεατρικό στοίχημα της ζωής της. «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» η παράσταση που ανεβάζει το Εθνικό στο Rex σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου, με τον Χρήστο Λούλη (πώς τα φέρνει η ζωή!), τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή, τη Χάρις Αλεξίου και τον καλό φίλο της Ζέτας, Θανάση Αλευρά.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ