Στην Ελλάδα ταξίδεψε ο 50 Cent τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της guest εμφάνισής του στη συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο ΟΑΚΑ.

Ένα τεχνικό πρόβλημα ανάγκασε τους καλλιτέχνες να αναβάλλουν για μια ημερα τη συναυλία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά οι δυο τους πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί πραγματοποιώντας μια απόδραση που δεν μάθαμε ποτέ.

Που ταξίδεψε ο 50 Cent με τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Συγκεκριμένα, την 28η Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο πόζαρε με τον 50 Cent πάνω σε μια πολυτελή θαλαμηγό. Αυτό που είχε γίνει γνωστό ήταν ότι ο ράπερ διέμενε στα νότια προάστια, ωστόσο κανείς δεν έμαθε ποιο ελληνικό νησί επίλεξαν εκείνη την ημέρα να επισκεφτούν παρέα.

Το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, λοιπόν, ο 50 Cent κατευθύνθηκε μαζί με όλο το επιτελείο του στη θαλαμηγό όπου συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Σύσσωμη η παρέα ταξίδεψε στις Σπέτσες, όπου πέρασαν τη μέρα τους ενώ αργά το απόγευμα πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Όσα έγιναν στη συναυλία

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο καλλιτέχνες χάρισαν μια ανεπανάληπτη συναυλία και γνώρισαν την αποθέωση από περίπου 50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ.

Ο κόσμος άρχισε να συρρέει στο ΟΑΚΑ από νωρίς το απόγευμα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγήκε για πρώτη φορά στη σκηνή στις 20:30 και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του. Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη και έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει το πάρτι, με τις μεγάλες επιτυχίες του.

Ο θρυλικός 50 Cent έβαλε τη μοναδική του σφραγίδα στη συναυλία, όπου εμφανίστηκε με full band και full programme, παρασύροντας τους πάντες με τη μουσική του για περισσότερο από μιάμιση ώρα, ενώ καλησπέρισε την Αθήνα και δήλωσε fan της Ελλάδας.

Φωτογραφίες: Νίκος Ζώτος/NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ