Τι κι αν είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν θα τη δούμε φέτος στο Survivor All Star, αν και είχε δεχτεί πρόταση από την Παραγωγή, τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν πλέον αλλάξει. Οι τελευταίες μας πληροφορίες λένε ότι η ομάδα της Acun Medya, έχοντας διαπιστώσει ότι το παιχνίδι απαιτεί μεγαλύτερη ώθηση στο κομμάτι του reality, επιστρατεύει μια παίκτρια που είχε συζητηθεί πολύ.

Ο λόγος για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία, όπως μαθαίνουμε βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις για να ταξιδέψει σύντομα στον Άγιο Δομίνικο και να ανακατέψει -για τα καλά- την τράπουλα. Να πούμε κιόλας ότι σε αυτό το σημείο, οι πληροφορίες που θα μεταφέρουν οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη του reality, αφού γνωρίζουν πολλά που θα ήθελαν να μάθουν οι συμπαίκτες της.

Γι’ αυτό κιόλας, παίκτες που δεν έχουν μπει ακόμα στο παιχνίδι, αν και βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο εδώ και μέρες, δεν έχουν πλέον πρόσβαση στα κινητά τους για να μην μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Εξάλλου για την Ευρυδίκη, που είχε κάνει κιόλας την έκπληξη αγωνιστικά στην πρώτη της συμμετοχή, λέγεται ότι έχει αφήσει και κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς με πρώην συμπαίκτες της. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της έπαιξε το γεγονός ότι χώρισε.

Να σημειώσουμε ότι το φετινό Survivor φαίνεται πως έχει ζορίσει πολύ τους παίκτες. Η οδηγία είναι «λιγότερες προμήθειες, μεγαλύτερα έπαθλα», ώστε οι ομάδες να πηγαίνουν ακόμα πιο αποφασισμένες στα αγωνίσματα.

Φέτος μάλιστα, η Παραγωγή φροντίζει να απομονώνει τους παίκτες ακόμα και μετά την αποχώρησή τους. Δεν είναι τυχαίο που τον Περικλή Κονδυλάτο και την Βρισηίδα Ανδριώτου τους είχαν μεταφέρει σε διαφορετικά ξενοδοχεία για να μην μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μεταξύ τους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ