Έπειτα από μια εβδομάδα δοκιμασιών στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star το κοινό θα παρακολουθήσει έναν παίκτη να αποχαιρετάει την ομάδα του και τον Άγιο Δομίνικο.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν έπειτα από την ψηφοφορία των παικτών οι Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σπύρος Μαρτίκας και Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Το κοινό αποφάσισε, στη μια ώρα που είχε διαθέσιμη, λίγο μετά τις 12 το βράδυ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» από το Survivor All Star αποχωρεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι παίκτες θορυβήθηκαν ιδιαίτερα καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θεωρούνταν ένα πολύ δυνατό πρόσωπο τόσο ως προς το κομμάτι του ριάλιτι όσο και ως προς το γεγονός πως διατηρεί χιλιάδες ακόλουθους στα Social Media.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που τη στηρίζουν δημόσια με τον άντρα που φέρεται να έχουν έρθει κοντά, όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το okmag, Γρηγόρη Μόργκαν να προχωράει σε σχετική ανάρτηση προκειμένου να παρακινήσει τον κόσμο να ψηφίσει για την παραμονή της στο Survivor All Star.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ