Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ακόμα αρκετά επηρεασμένη από το Survivor All Star κάτι που είναι εμφανές και στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων σχολίασε τα όσα ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον αγαπημένο της Σάκη Κατσούλη.

«Την καταλαβαίνω τη Μαριαλένα πάρα πολύ. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, ειδικά για τις πιο μικροκαμωμένες κοπέλες. Βέβαια η Μαριαλένα είναι αθλήτρια και έχει άλλες αντοχές αλλά και πάλι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και να είσαι και χωρίς τον άνθρωπό σου, να ξέρεις ότι είναι εκεί και να μην μπορείς να του μιλήσεις, να τον αγκαλιάσεις, είναι πιο δύσκολο.

Όταν είσαι εκεί και είναι ο άλλος απέναντί σου και εσύ δεν τρως και αυτός τρώει ή το αντίστροφο, είναι πιο απάνθρωπο. Να θες να του μιλήσεις και να σε χωρίζουν γιατί είστε σε άλλες ομάδες», δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor All Star επειδή το ήθελε περισσότερο η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Ο Σάκης μου είχε πει ότι η Μαριαλένα τον έπεισε να μπει στο παιχνίδι ξανά και το έκανε για να τη στηρίξει. Δεν ήθελε τόσο πολύ να μπει… Λέει αλήθεια η Μαριαλένα σε αυτό, ο Σάκης δεν περνάει πολύ καλά», τόνισε.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ