Η Ρένα Μόρτζου, μετά τις αποκαλύψεις που της έκανε η Μυρσίνη για την πραγματική μητέρα του Σέργιου Σεβαστού, θεωρεί πως έχει το πάνω χέρι τόσο στη σχέση της με τον Νικηφόρο όσο και ως προς τις αδερφές Σταμίρη.

Φαίνεται πως έχει πολλά στοιχεία από τον χαρακτήρα της Μυρσίνης Σεβαστού και σε έναν έντονο διάλογο που θα έχει με την Ασημίνα και την Δρόσω, παρουσία του σκηνοθέτη, Δάκη Βασιλείου, θα αποκαλύψει όλα όσα ξέρει για το παρελθόν τους. Οι δύο αδερφές κινούν γη και ουρανό για να μάθουν από πού το έμαθε.

Ο Νικηφόρος, που στιγμή δεν έπαψε να αγαπά την Ασημίνα, θα χωρίσει την Ρένα, με αποτέλεσμα να αποκτήσει έναν ακόμη εχθρό. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πατέρα της Ρένας, που σε κανέναν δεν επιτρέπει να στενοχωρεί την μοναχοκόρη του.

Οι δύο άντρες θα συγκρουστούν και ο Νικηφόρος θα παραιτηθεί από τη Νομαρχία, αφού ο Μόρτζος θα τον απειλήσει. Η Ασημίνα, βλέποντας την στάση του Νικηφόρου και ενώ έχει αρχίσει να βγαίνει με τον Πέτρο, θα αλλάξει ξαφνικά στάση απέναντι στον εκδότη και οι δύο πρώην σύζυγοι θα προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν. Ωστόσο, οι εξελίξεις θα τους προλάβουν με τον μικρό Σέργιο να προσπαθεί να διαχειριστεί όσα θα μάθει για τη ζωή του.

Οι εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες, που η σειρά θα προβάλλεται τέσσερις μέρες, αναμένονται καταιγιστικές με τους πρωταγωνιστές αιφνιδιάζονται από αυτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ