Αποκαλύψεις για την πρόταση που είχε για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έκανε ο Μελέτης Ηλίας. Ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μοιράστηκε όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές που έζησε, μέχρι να απολαύσει τα «Καλύτερά του χρόνια».

Ανάμεσα σε άλλα, ο Μελέτης Ηλίας σχολίασε το «όχι» που είπε όταν του έγινε πρόταση να ενσαρκώσει τον ρόλο του δάσκαλου στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Όπως είπε, θεωρούσε ότι μια σειρά εποχής σε καθημερινή προβολή δεν θα ήταν κάτι διαφορετικό από μια προχειροδουλειά.

«Όταν μου είπαν για τις “Άγριες Μέλισσες“, τους είπα “αποκλείεται”. Και μάλιστα είχα πει και την αμίμητη ατάκα ότι το πρώτο μήνα θα κοπεί. Αν πήγαινα στις “Άγριες Μέλισσες”, δεν θα πήγαινα στα “Καλύτερά μας χρόνια”. Μου είχαν προτείνει το ρόλο που έκανε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τον δάσκαλο. Φοβερός ρόλος και ο Δημήτρης εξαιρετικός», είπε ο Μελέτης Ηλίας.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός εξήγησε: «Συνδύασα το γεγονός ότι ήταν μια σειρά εποχής και θα παιζόταν κάθε μέρα. Ήταν κάτι πολύ καινούριο. Είχα πει “Αποκλείεται! Πότε θα προλαβαίνετε να το γυρίζετε;». Νόμιζα ότι θα είναι προχειροδουλειά. Θα ήμουν βλάκας αν έλεγα ότι δεν το μετάνιωσα. Εννοείται ότι το μετανιώνεις. Από την άλλη όμως δεν θα μου έρχονταν τα “Καλύτερά μας χρόνια”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ