Το μεγάλο μυστικό των αδερφών Σταμίρη που τις συνδέει με την οικογένεια των Σεβαστών, όπως εδώ και πολύ καιρό σας είχε γράψει το okmag, θα αποκαλυφθεί. Μέχρι το τέλος του τρίτου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες, θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, με κίνδυνο να την μάθει και ο μικρός Σέργιος, για τους πραγματικούς γονείς του. Μέχρι στιγμής οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια είναι οι πολλοί κοντινοί των δύο οικογενειών.

Η αποκάλυψη που έκανε η Μυρσίνη Σεβαστού στη Ρένα Μόρτζου -ότι ο Σέργιος δεν είναι παιδί της Ασημίνας αλλά της Δρόσως- στην αρχή θα τη σοκάρει αλλά στη συνέχεια θα αποτελέσει έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι της που θα χρησιμοποιήσει για να πληγώσει την Ασημίνα.

Η Ασημίνα, που δεν γνωρίζει ποιος έκανε την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού που θέτει σε κίνδυνο την ψυχική ισορροπία του μικρού Σέργιου, θα απαιτήσει εξηγήσεις από τον Νικηφόρο. Η σχέση τους θα έρθει σε τέλμα αφού η Ασημίνα δεν θα πιστέψει ποτέ ότι ο Νικηφόρος δεν έχει σχέση με τις αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με το σενάριο, η Ασημίνα πιστεύει πως ο Νικηφόρος είναι τυφλωμένος από έρωτα για τη Ρένα και θέλησε να της αποκαλύψει κάθε λεπτομέρεια της ζωής του για να σταματήσει η Ρένα να την ζηλεύει. Το ένα λάθος θα ακολουθήσει το άλλο με την σχέση των δύο να φτάνει στα άκρα.

Ένα λάθος της Μυρσίνης θα λύσει τον γρίφο και η Ασημίνα θα καταλάβει από που ξεκίνησαν όλα και θα θελήσει να την εκδικηθεί. Οι δύο γυναίκες, σε μια συνάντηση τους, θα ξεστομίσουν λόγια σκληρά και αλήθειες που θα ακούσει και ο μικρός Σέργιος. Η κατάσταση θα φτάσει στα άκρα με τον Νικηφόρο να βρίσκεται στη μέση.

Η Ρένα, μπερδεμένη με όσα συμβαίνουν στη ζωή του Νικηφόρου, θα του ζητήσει να χωρίσουν ωστόσο τα πράγματα δεν θα ξεμπλέξουν για κανέναν εύκολα με το μεγάλο μυστικό για τον μικρό Σέργιο να το γνωρίζουν πολλοί. Οι εξελίξεις τρέχουν και λίγο πριν από το φινάλε θα γίνουν όλες οι αποκαλύψεις που αφορούν στη ζωή των πρωταγωνιστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ