Στις 27 Σεπτέμβρη, στις 22:00 ακριβώς, ανοίγει η αυλαία του τρίτου κύκλου του αγαπημένου σίριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» που τις δύο προηγούμενες σεζόν αντιστάθηκε σθεναρά στον ανταγωνισμό κερδίζοντας στους πίνακες τηλεθέασης την κορυφή.

Εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στον αέρα το πρώτο μεγάλο τρέιλερ της σειράς, με παλιούς και νέους πρωταγωνιστές να σε ένα κρεσέντο ερμηνείας δείχνοντας ένα μικρό δείγμα όσων θα ακολουθήσουν στα νέα επεισόδια, επιβεβαιώνοντας τα spoiler που όλο αυτό τον καιρό σας αποκάλυπτε το okmag.gr.

Η Ελένη Σταμίρη θα βρεθεί σε δίλημμα και αντιμέτωπη με το παρελθόν της όταν θα ξανασυναντήσει τον άντρα που αρραβωνιάστηκε. Τι θα συμβεί και ο Λάμπρος για πρώτη φορά θα αμφισβητήσει την αγάπη της;

Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα βρεθούν για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο των ίδιων τους των παιδιών. Προς απογοήτευση όλων, ο Νικηφόρος θα δείξει τον κακό του χαρακτήρα και θα πέσει ακόμη περισσότερο στα μάτια της Ασημίνας που έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, μακριά από όλους όσοι την πληγώνανε.

Στο Διαφάνι φτάνει η οικογένεια του Ακύλα Μεγαρίτη και μια σειρά από νέες περιπέτειες περιμένουν τους  κατοίκους του χωριού από τον νέο τους δυνάστη.

Ο Μελέτης ερωτεύεται μια άλλη γυναίκα ώσπου να επιστρέψει η Πηνελόπη από το Παρίσι και να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Η συνέχεια στη μικρή οθόνη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ