Τα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου είναι ήδη στο μοντάζ ενώ τα γυρίσματα για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1«Αγριες Μέλισσες» συνεχίζονται ώστε όλα να είναι έτοιμα για να γίνει η πολυπόθητη πρεμιέρα -το πιθανότερο στις 27 Σεπτέμβρη. Ένα από τα πρόσωπα που στον τρίτο κύκλο θα δούμε να έχει μεγαλύτερο ρόλο και να καθορίζει την πλοκή του έργου ειναι η κόρη του Δούκα Σεβαστού, Πηνελόπη. Η χαμηλών τόνων Πηνελόπη, μετά τον θάνατο και της Ανέτ, είδαμε ότι έφυγε για το Παρίσι για να σπουδάσει νομική.

Στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου θα την δούμε να επιστρέφει στο Διαφάνι. Βέβαια, το αγαπημένο της χωρίο δεν είναι πια όπως το άφησε. Το σπίτι της το έχει παραχωρήσει ο πατέρας της στον Ακύλα Μεγαρίτη, που ενσαρκώνει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου

Ο Ακύλας έχει βγει από την φυλακή και διψά να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του Αχιλλέα Μεγαρίτη που σκότωσε ο Μιλτιάδης, στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη. Η Πηνελόπη Σεβαστού ειναι πια μια δυναμική εισαγγελέας αλλά και η γυναίκα του Αλέξη Γραμματικού τον οποίο σκότωσε ο αδερφός του Ακύλα Μεγαρίτη, ύστερα από εντολή του Μελέτη και του πατέρα της. Ο Δούκας έδωσε εντολή στον Αχιλλέα Μεγαρίτη να σκοτώσουν όσους ήξεραν τα εγκλήματα του χωρίς να γνωρίζει πως ανάμεσα σε αυτούς που ζητούσε την σιωπή τους ήταν και ο γαμπρός του. Συνεργός σε όλο αυτό ήταν ο Μελέτης που δεν συμπαθούσε καθόλου τον Αλέξη Γραμματικό αφού για χάρη του έχασε την Πηνελόπη, τον μόνο άνθρωπο που αγάπησε σε αυτή τη ζωή.

Η Πηνελόπη έχει αφήσει πίσω την ιστορία με τον ξάδερφό της Μελέτη και τα αισθήματα της για εκείνον είναι μόνο βαθειά αγάπη. Ο Μελέτης, που πια στο πρόσωπο του Ακύλα βρήκε το άλλο του μισό, ακολουθεί τυφλά τις οδηγίες του και έχει γίνει ακόμη πιο σκληρός.

Ο ερχομός της Πηνελόπης τον διαλύει αφού εκείνη έχει ορκιστεί πως θα βρει τους δολοφόνους του εισαγγελέα που έφυγε άδικα. Η Πηνελόπη μετά από έρευνά, θα βρει στοιχεία που θα ενοχοποιούν τους γονείς της για τον θάνατο του άντρα της και θα δει το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη. Σε μια τυχαία συνάντηση θα ακούσει με τα ίδια της τα αυτιά τις απαντήσεις που έψαχνε.

Το σενάριο σταματά κάπου εκεί με τους σεναριογράφους να κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τη συνέχεια. Θα προλάβει η Πηνελόπη να αποδώσει δικαιοσύνη ή ο Ακύλας θα γίνει για τον Μελέτη η ασπίδα και ο μεγαλύτερος εχθρός της Πηνελόπης;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ