Τα πρώτα γυρίσματα του 3ού κύκλου για τις «Άγριες Μέλισσες» ξεκίνησαν, η αγαπημένη σειρά του ΑNT1 που καθήλωσε τους τηλεθεατές θα επιστρέψει σύμφωνα με πληροφορίες στα τέλη του Σεπτέμβρη. H οικογένεια των Σεβαστών σε αυτόν τον κύκλο που θα είναι και ο τελευταίος, είναι χωρισμένh σε τρία μέτωπα με τις αδερφές Σταμίρη να φαίνονται πως είναι αιτία του κακού στα μάτια της Μυρσίνης Σεβαστού.

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε τη Μυρσίνη και τον Δούκα Σεβαστό να μην μπορούν να διαχειριστούν την κατακραυγή και την απορρίψει των ίδιων τους, των παιδιών. Οι προσπάθειες να προσεγγίσουν τα δύο τους αγόρια: τον Κωνσταντή και τον Νικηφόρο πέφτουν στο κενό. Εκείνοι προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους δίπλα στις αδερφές Σταμίρη με μόνο στόχο την ευτυχία του μικρού Σέργιου, που θα τον δούμε να έχει μεγαλώσει. Η Πηνελόπη θα επιστρέψει από το Παρίσι στο Διαφάνι ως εισαγγελέας, εκπληρώνοντας τον όρκο που έδωσε στον αγαπημένο της Αλέξη Γραμματικό που έφυγε άδικα.

Η αδέκαστη εισαγγελέας, κόρη του Δούκα και της Μυρσίνης, θα ανακαλύψει εκτός από τις καλές σχέσεις που έχουν οι γονείς της με τη χούντα και όλα τα αμαρτήματα από το παρελθόν της Μυρσίνης. «Ο βίος και πολιτεία» της Μυρσίνης, εκτός από τον κρυφό της έρωτα για τον αδερφό του άντρα της, τον Μιλτιάδη, θα αποκαλυφθεί. Η εισαγγελέας ψάχνοντας για τους δολοφόνους του αγαπημένου της Αλέξη θα οδηγηθεί σε αποκαλύψεις για το άγνωστο πρόσωπο της μητέρας της, που θα την κάνουν να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Σοκαρισμένη θα διαπιστώσει πως ο Δούκας μπροστά στη Μυρσίνη ήταν ένας άγγελος και το πιόνι της, για να υλοποιήσει τα μεγαλεπήβολα σχέδια της. Οι δύο γυναίκες θα βρεθούν αντιμέτωπες, η Πηνελόπη θα ανακαλύψει στοιχεία για τον αδίστακτο χαρακτήρα της Μυρσίνης, καθώς και το μυστικό με το οποίο ο Μιλτιάδης την απειλούσε. Τα εγκλήματα και τα πάθη της Μυρσίνης Σεβαστού όπως και το αμαρτωλό παρελθόν της θα βρίσκονται έρμαια στα χέρια της κόρης της που διψά για εκδίκηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr οι δύο γυναίκες θα βρεθούν σε μια κόκκινη γραμμή και η Πηνελόπη Σεβαστού θα βρεθεί στην πιο τραγική θέση, θα μιλήσει ή όχι;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ