Αν δεν ήταν ηθοποιός θα μπορούσε να κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο. Ο Γιάννης Κουκουράκης με καταγωγή απο τα Χανια όπου ζεί η οικογένεια του απο μικρός ήξερε πως θέλει να γίνει κάτι αλλο απο αυτό που ήθελαν οι άλλοι για εκείνον. Αναμφισβήτητα ειναι απο τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της νεας γενιάς που με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις πως έχει όλο το guality των σταρ του εξωτερικού.

Γεννήθηκε το 1984 και όταν τελείωσε το σχολείο σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, γρήγορα όμως κατάλαβε πως η υποκριτική ήταν η μεγάλη του αγάπη. Εδωσε εξετάσεις και μπήκε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και το ταξιδι στο όνειρο ξεκίνησε.

Με συνεργασίες στον κινηματογράφο στο θέατρο και στην μικρή οθόνη ήρθε πρίν δύο χρόνια με τις Αγριες Μέλισσες να μας συστηθεί ως τηλεοπτικός γιος του Δούκα Σεβαστού. Τον αδίστακτο Κωνσταντή που ο φτερωτός θεός τον μεταμορφωσε για τα μάτια της Δρόσως Σταμίρη σε άγγελο, αυτή την πλευρά του χαρακτήρα του το τηλεοπτικό κοινό το έχει λατρέψει.

Ωραίο να κατακτάς το όνειρο έχει πεί σε συνέντευξη του και μέσα απο τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καταλαβαίνεις πως ειναι πνεύμα ελεύθερο ταξιδιάρικο.

Ψηλός με καλογυμνασμένο σώμα μοιάζει με αρχαίο θεό, οι γυναίκες τον λατρεύουν και οι φωτογραφίες του στo instagram μπορούν να συναγωνιστούν μοντέλα του εξωτερικού. Το καλοκαίρι είναι η εποχή του και με την πρώτη ευκαίρια όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του βρίσκεται στην αγκαλιά της θάλασσας. Στην προσωπική του ζωή δηλώνει single και το θεμα σχέσεων μοιάζει να μην τον απασχολεί.

Φωτογραφίες: instagram/yiannis_koukourakis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ