Ο τρίτος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έρχεται σε λίγες μέρες και φαίνεται θα ανατρέψει όλα όσα ξέραμε. Ξεκινώντας από τη ζωή της Λενιώς. Η χούντα θα έχει εξορίσει τον Λάμπρο στη Λέρο και στο Διαφάνι επιστρέφει ένας άντρας που κάποτε -όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το okmag.gr- είχε κλέψει την καρδιά της Ελένης Σταμίρη.

Ο Ζάχος Λυκογιάννης (ο ήρωας που ενσαρκώνει ο Νίκος Κουρής) έρχεται στο Διαφάνι μετά από πολύχρονη απουσία. Πριν από χρόνια, όταν ο Λάμπρος αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή του μακριά από την Ελένη και εκείνη απογοητευμένη συνέχισε μόνη τον δρόμο της, ο Ζάχος στάθηκε δίπλα της. Ο Ζάχος  επιστρέφει ως Ταγματάρχης, αλλά και ως ένθερμος υποστηρικτής του καθεστώτος, με μεγάλη δύναμη και επιρροή.

Από την πρώτη στιγμή, θα έρθει αντιμέτωπος με την υπόθεση του Λάμπρου και θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα μεγάλο δίλημμα.

Τα συναισθήματά του για την Ελένη δεν έχουν σβήσει και ο ίδιος θα γίνει, πολλές φορές, ανάχωμα στις δυσκολίες που της προκαλεί ο Ακύλας Μεγαρίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ