Μια σπάνια έξοδο πραγματοποίησε η Ζέττα Μακρή με αφορμή την avant premiere της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», το βράδυ της Τρίτης στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η πολιτικός φρόντισε να βρεθεί στην προβολή ενώ συνοδευόταν από τον μικρό της γιο Κωνσταντίνο. Κομψά ντυμένη με τουίντ εκρού μίντι φόρεμα και καμηλό παλτό η ίδια πόνταρε σε μια διαχρονική εμφάνιση.

Η Ζέτα Μακρή με τον γιο της Κωνσταντίνο (NDP)

Η πολιτικός έχει έναν ακόμη γιο τον Μιχάλη, o οποίος είναι παντρεμένος και ζει μόνιμα στο Λονδίνο, ενώ έχει γίνει γιαγιά από εκείνον.

Όπως έχει πει η Ζέττα Μακρή σε συνέντευξή της στο voliotises.gr, «με τα παιδιά μου ήμουν πάρα πολύ χαλαρή. Έχω πει δύο φορές “όχι”. Μία φορά στο Μιχάλη που ήθελε να πάρει μηχανή και φοβόμουν και μια φορά στον Κωνσταντίνο που ήθελε να πάει σε ένα ρέιβ πάρτι στη Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά μου με διορθώνουν και μου δίνουν καλές συμβουλές, ειδικά ο μικρός γιος μου, ο Κωνσταντίνος. Τα παιδιά μου με κάνουν καλύτερη και τους το χρωστώ. Πίστεψε με ότι από την ηλικία των 15-16 ετών, οτιδήποτε σοβαρό κι αν έκανα στη ζωή μου ρωτούσα τα παιδιά μου και όχι μόνο για την πολιτική, αλλά γενικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ