Η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη σχέση της με την κόρη της Μαριτίνα, τους άντρες και τη συντροφικότητα αλλά και τα σχέδιά τη για τη συνέχεια της «Σμύρνης».

Η Μιμή Ντενίση δήλωσε πολύ περήφανη για την Μαριτίνα και είπε πως είναι χαζομαμά. «Λείπει η μητέρα μου από το Θεολόγο, ήταν η χαρά και η φωνή του κτήματος. Με τη Μαριτίνα είμαι αληθινά δεμένη, συζητάμε τα προσωπικά μας, είμαστε φίλες αλλά είμαι και η μαμά της. Η Μαριτίνα λέει ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς».

Αναφερόμενη στις σχέσεις της με τους άνδρες είπε πως έχει πληρώσει το μέγεθος της καριέρας της.

«Τα έφερε έτσι η ζωή μου που βρέθηκε η καριέρα μου να γιγαντωθεί και η προσωπική μου ζωή να μην έχει την ίδια τύχη. Προφανώς οι άνδρες με πλησίασαν επειδή είμαι η Μιμή Ντενίση αλλά δεν το πήρα είδηση». Όπως είπε, μέχρι να παντρευτεί η Μαριτίνα δεν την βλέπει να φεύγει από το σπίτι γιατί είναι πολύ «μαμάκιας» ενώ μίλησε και για τις σχέσεις τώρα με τους άνδρες.

«Δεν μπορώ να παραγγείλω έναν σύντροφο. Από μοναξιά δεν πάσχω, την μοναχικότητα την επιδιώκω και όποιος γράφει με καταλαβαίνει. Δεν με φλερτάρουν, θα έρθουν να μου πουν ότι με θαυμάζουν αλλά αυτό δεν φτάνει. Στην Ελλάδα δεν φλερτάρω, στο εξωτερικό με φλερτάρουν όμως».

Δείτε το βίντεο στο Ζnews.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ