Μετά από την είδηση πως η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μaestro θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω της πλατφόρμας του Νetflix, άλλο ένα νέο από τον χώρο του ελληνικού θεάματος έρχεται να μας ενθουσιάσει

Aξίζει να αναφέρουμε πως η υποστήριξη της ειδικής προβολής της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο Metropolitan Museum of Arts της Νέας Υόρκης έρχεται στο πλαίσιο των δράσεων−ενεργειών που υλοποιεί ο Γιώργος Κωνσταντέλλης. Η αξιόλογη ταινία αναμένεται να προβληθεί στις 29 Νοεμβρίου 2022 υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών. Να υπογραμμίσουμε πως καμία ελληνική ταινία δεν έχει προβληθεί ποτέ ξανά στο Met.

Με αφορμή τη λαμπρή προβολή, μια νέα ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Έλληνας σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας. Ο δημιουργός μαρτύρησε τι θα φορέσει η Μιμή Ντενίση στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία στο ατελιέ του μαζί με την αγαπημένη ηθοποιό. Δίπλα έγραψε σχετικά: «Τις καλύτερες ευχές μας και τον εξαιρετικό μας σεβασμό στην αγαπημένη @mimi_denissi για την πρεμιέρα της στο #smyrnimouagapimeni σήμερα στο @metmuseum . Η συνεισφορά της στον πολιτισμό μας είναι πραγματικά κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και πρέπει να την εκτιμήσουμε ιδιαίτερα. Και ναι, θα φορέσει κάτι λευκό… Συγχαρητήρια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ