Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον Τζο Μπάιντεν και τους Jonas Borthers, oι οποίοι βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο και έκαναν το πιο ξεκαρδιστικό TikTok με σκοπό να πείσουν τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν κατά του κορονoϊού.

Ο Nικ, o Τζο και ο Kέβιν, έχουν καταφέρει να κάνουν την πιο επιτυχημένη επανένωση στη μουσική βιομηχανία. Το μουσικό συγκρότημα και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείων Τζο Μπάιντεν ένωσαν τις δυνάμεις τους στο TikTok, στο πλαίσιο της εκστρατείας που γίνεται για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19.

Κάπως έτσι ξεκινά το  χιουμοριστικό βίντεο που έχει ανέβει και στο Instagram μετρά εκατομμύρια προβολές και κοινοποιήσεις.

«Έχεις εμβολιαστεί;», «Ναι, κύριε»…

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Nικ ρωτά: «Ποιος είναι ο Πρόεδρος, φίλε; Ποιος είναι ο Πρόεδρος;» με τον Τζο να απαντά: «Byron» και ο Kέβιν να επαναλαμβάνει «Byron» σε μια προσπάθεια να προφέρουν σωστά  το όνομα του Τζο Μπάιντεν.

Τα αδέλφια τελειώνουν το βίντεο με τον Τζο να ρωτά «Τι θέλεις να πεις στον Τζο Μπάιντεν τώρα;» με τον Kέβιν και τον Nικ να δίνουν την επική απάντηση: «Τι γίνεται, μωρό μου; Βγάλε με έξω για δείπνο».

Και αφού το βίντεο έχει ολοκληρωθεί, βλέπεις τον Kέβιν να ρωτά: «Το’ χουμε;» και στην άλλη άκρη, με το smartphone στα χέρια να εμφανίζεται ο Τζο Μπάιντεν που έβγαζε το βίντεο. Τι λέει; «Ναι, το’ χουμε»!

Ο Kέβιν, Nικ και Τζο ανακοίνωσαν τον Οκτώβριο του 2013 τη διάλυση τους, η οποία οφειλόταν σε μια δύσκολη στιγμή για τα αδέρφια. Μια σύγκρουση και ένας έντονος καβγάς τους οδήγησε αυτή την λύση εκείνη την περίοδο αλλά όπως γνωρίζουμε καλά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Τα τρία αδέρφια έκατσαν κάτω και μίλησαν ειλικρινά ο ένας στον άλλον.

Ακολούθησαν ιδέες για την επικείμενη επιστροφή τους με τρόπους, που θα βοηθούσε να μεταδώσουν και πάλι τη μουσική τους στους θαυμαστές τους. Οι ιδέες δεν ήταν εύκολο να πραγματοποιηθούν αλλά το 2019 φαίνεται πως για αυτούς είναι η χρονιά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ