Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, συνομίλησε με τον Τζίμι Φάλον στην εκπομπή The Tonight Show και αποκάλυψε την καθημερινότητα στον Λευκό Οίκο.

«Η Τζιλ και εγώ προερχόμαστε από την μεσαία τάξη. Είμαστε και οι δύο απόφοιτοι κολεγίου που δούλεψαν σκληρά… τέλος πάντων, το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει να μας σερβίρουν», δήλωσε, προσθέτοντας ότι «στον Λευκό Οίκο υπάρχει κάποιος να σου φτιάξει πρωινό ή να σου ετοιμάσει τα ρούχα ή κάποιος να σου κουβαλήσει την τσάντα».

«Έχουμε μια συμφωνία. Τα παιδιά που είναι στην κουζίνα του δεύτερου ορόφου, δεν είναι για να μας φτιάχνουν πρωινό, γιατί δεν χρειάζεται να το κάνουν, ενώ μπορούμε να φτιάξουμε τα δικά μας αυγά ή να βάλουμε δημητριακά στο μπολ», είπε ο Τζο Μπάιντεν.

Όταν ο Τζίμι Φάλον, ρώτησε τον Αμερικανό πρόεδρο εάν φτιάχνει τα δικά του αυγά, εκείνος δήλωσε: «Λοιπόν, δεν το κάνω, η Τζιλ τα κάνει», λέγοντας ότι μαγειρικές του ικανότητες είναι αρκετά περιορισμένες.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Δρ. Τζιλ Μπάιντεν φωτογραφήθηκε στον κήπο του Λευκού Οίκου από την Άνι Λίμποβιτς για το τεύχος Αυγούστου της Vogue, ενώ όπως είπε στη συνέντευξή της «κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, ένιωσα πολύ άγχος από ανθρώπους. Ήταν φοβισμένοι… Πλέον όταν ταξιδεύω στη χώρα νιώθω σαν να μπορούν οι άνθρωποι να αναπνέουν ξανά».

Στην ίδια συνέντευξη δεν δίστασε να μιλήσει και ο Τζό Μπάιντεν τονίζοντας για τη γυναίκα του: «Θυμάμαι την πρώτη φορά που μίλησε μπροστά σε ένα πραγματικά μεγάλο πλήθος, Την παρακολουθούσα κι έλεγα από μέσα μου “Αυτό είναι το κορίτσι μου”. Ένιωσα τόσο περήφανος. Και με τον καιρό γινόταν όλο και καλύτερη. Και άρχισε να λέει, “Τζο, πρέπει να βάλει λίγο περισσότερο συναίσθημα σε αυτό που κάνεις”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ