Καλλιεργημένη, χαμογελαστή και με «καθαρό» βλέμμα, η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν είναι στυλάτη αλλά με καθόλου επιτηδευμένο look και πάντα ντυμένη στην τρίχα κατορθώνοντας ωστόσο να δείχνει πως δεν έχει αφιερώσει πάνω από 15 λεπτά για κάθε της εμφάνιση.

Σε αντίθεσή με την εικόνα της προκατόχου της, Μελάνια Τραμπ, η νυν FLOTUS ακολουθεί απλά αλλά σοφιστικέ looks που δεν είναι δύσκολο να υιοθετηθούν από τις περισσότερες γυναίκες. Ως μαμά κι εκπαιδευτικός η ίδια, αγαπά τα εφαρμοστά floral φορέματα αλλά και τα καλοραμμένα κοστούμια σε έντονα χρώματα – όπως το ροζ που επέλεξε στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής αλιεύοντας σούπερ κολακευτικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CQtOhvtgq_Y/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Δρ. Τζιλ Μπάιντεν φωτογραφήθηκε στον κήπο του Λυκού Οίκου από την Άνι Λίμποβιτς για το τεύχος Αυγούστου της Vogue, ενώ όπως είπε στη συνέντευξή της «κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, ένιωσα πολύ άγχος από ανθρώπους. Ήταν φοβισμένοι… Πλέον όταν ταξιδεύω στη χώρα νιώθω σαν να μπορούν οι άνθρωποι να αναπνέουν ξανά».

https://www.instagram.com/p/CQtCZKBg65g/?utm_source=ig_web_copy_link

Στην ίδια συνέντευξη δεν δίστασε να μιλήσει και ο Τζό Μπάιντεν τονίζοντας για τη γυναίκα του: «Θυμάμαι την πρώτη φορά που μίλησε μπροστά σε ένα πραγματικά μεγάλο πλήθος, Την παρακολουθούσα κι έλεγα από μέσα μου “Αυτό είναι το κορίτσι μου”. Ένιωσα τόσο περήφανος. Και με τον καιρό γινόταν όλο και καλύτερη. Και άρχισε να λέει, “Τζο, πρέπει να βάλει λίγο περισσότερο συναίσθημα σε αυτό που κάνεις”».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/drbiden

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ