Τα τελευταία πολλά χρόνια ο Γιώργος Σαμπάνης χαρακτηρίζεται ως τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Παλιότερα κυριαρχούσαν στη ζωή του οι τίτλοι του πρωταθλητή στίβου και του φοιτητή της Γυμναστικής Ακαδημίας. Και στις δύο χρονικές περιόδους της ζωής του όμως ο Γιώργος Σαμπάνης δεν έπαψε να είναι καλλιτέχνης. Η μόνη διαφορά είναι ότι κάποτε τον άκουγαν οι φίλοι του σε κασέτες που τους χάριζε και τώρα τον ακούει όλη η Ελλάδα.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο σχηματίζονται ουρές έξω από τον Βοτανικό όπου εμφανίζεται με την Έλενα Παπαρίζου, ενώ ήδη οι φαν του ανυπομονούν να τον απολαύσουν τηλεοπτικά στο Σπίτι με το Mega (σήμερα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 21.00), σε μια βραδιά γεμάτη από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Στο καμαρίνι του στον Βοτανικό, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, ο Γιώργος Σαμπάνης προετοιμάζεται να βγει ακόμη μια φορά στην πίστα. Παρακολουθώντας τον αντιλαμβάνεται κανείς πως βιώνει μια πιεστική μεν καθημερινότητα, άκρως δημιουργική δε. «Κατά κύριο λόγο
αυτή την περίοδο περνάω το χρόνο μου στο στούντιο γιατί ετοιμάζω τον νέο δίσκο μου με την Cobalt Music. Βέβαια, τις προηγούμενες μέρες αφιερώθηκα στο Σπίτι με το Mega. Κάναμε αρκετές πρόβες για να είναι άρτιο το αποτέλεσμα που θα παρακολουθήσετε εσείς στην τηλεόραση και ανυπομονώ για αυτό. Παράλληλα συνεχίζω τις δουλειές μου με άλλους καλλιτέχνες.

Για να καταλάβεις, βγήκε τώρα το τραγούδι που έγραψα για τον Γιώργο Μαζωνάκη, το κομμάτι της Έλενας Παπαρίζου αλλά και του Σωκράτη Μάλαμα. Ετοιμάζω κι άλλα πράγματα προσεχώς. Οπότε, ναι, είναι μια πολύ κουραστική περίοδος. Δεν προλαβαίνω να έχω προσωπικό χρόνο» εξηγεί ο Γιώργος Σαμπάνης στο ΟΚ!.

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ