Πριν από τρεις μέρες σας γράψαμε εδώ ότι ο Γιώργος Σαμπάνης θα εμφανίζεται τον χειμώνα στον Βοτανικό, έναν χώρο που είχε φτιαχτεί πριν από αρκετά χρόνια για τη Χαρούλα Αλεξίου. Εκεί δεν θα είναι όμως μόνος του, αλλά, όπως γίνεται τώρα γνωστό, θα συνεργαστεί με μία καλή του φίλη από τα παλιά, την Έλενα Παπαρίζου. Μαζί τους θα είναι και η ανερχόμενη Αναστασία. Η Έλενα γνωρίζει τον Γιώργο Σαμπάνη από το πρώτο του κιόλας βήμα στη δισκογραφία όταν και οι δυο τους ανήκαν στο δυναμικό της Sony Music.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είχε μιλήσει πολύ τρυφερά για εκείνη σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!. «Το πιο γλυκό πράγμα που θυμάμαι από την Έλενα είναι το ραντεβού στο σπίτι της, όπου θα της πήγαινα να ακούσει τραγούδια για το άλμπουμ ”Βρίσκω τον λόγο να ζω”. Μέχρι τότε είχαμε βρεθεί μόνο μία φορά στο στούντιο, όταν είχε τραγουδήσει το ”Φιλί της ζωής”. Το βρήκα πολύ τρυφερό από μέρους της να μου ζητήσει να συναντηθούμε στο διαμέρισμα όπου έμενε τότε με τον Τόνυ (Μαυρίδη). Μάλιστα είχα αγοράσει και ένα δώρο, την επισκεπτόμουν πρώτη φορά. Χτύπησα το κουδούνι, μου άνοιξε η Έλενα με ποδιά μαγειρικής και μου είπε: “Γεια σου, Γιώργο. Έχω ετοιμάσει μεξικάνικο. Ελπίζω να σου αρέσει”. Αυτή η συνάντησή μας, όπως και άλλες που ακολούθησαν, δεν είχαν καμία σχέση με τα τυπικά επαγγελματικά ραντεβού, όπως τουλάχιστον τα είχα στο μυαλό μου. Η Έλενα είναι ένας πολύ φιλόξενος άνθρωπος και τα άτομα που την ενδιαφέρουν δεν θέλει να τα κρατάει σε απόσταση».

Να σημειωθεί εδώ πως η Έλενα Παπαρίζου είχε εμφανιστεί ξανά στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο τον χειμώνα 2012-2013 μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ