Με το φωτογραφικό της φακό, η Ολυμπία Κρασαγάκη έχει αποτυπώσει πλήθος διάσημων αιχμαλωτίζοντας χαρακτηριστικές τους στιγμές. Αυτή τη φορά ποζάρει η ίδια σε μια ιδιαίτερη φωτογραφία και προχωρά σε μια προσωπική εξομολόγηση. Η φωτογράφος των διάσημων Ελλήνων, Ολυμπία Κραγασάκη μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου εκμυστηρεύτηκε πως έχει καρκίνο.

«Έτσι ξαφνικά, εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση, την ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος. Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. Life is fantastic, έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω: La Vie est Belle!», γράφει στην ανάρτησή της.

Η Ολυμπία Κρασαγάκη φωτογραφίζεται σε αντίστιξη με ένα από τα γνωστά έργα του Ολλανδού Ζωγράφου Γιοχάνες Βερμέερ, «Το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι», που κρύβει πίσω του έναν μεγάλο πιθανότατα πλατωνικό έρωτα.

Πολλά διάσημα πρόσωπα προχώρησαν σε μηνύματα κάτω από την ανάρτησή της εκφράζοντάς της την αγάπη τους και τη συμπαράστασή τους απαντώντας της πως είναι ήδη «νικήτρια». «Οι Νεράιδες δεν καταλαβαίνουν τίποτε! Νεράιδα μου εισαι νικήτρια ήδη», ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης για τη φωτογράφο. Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Περρής έγραψε: «Κορίτσι μου αγαπημένο κοίτα δίπλα. Όλοι αυτοί που είναι δίπλα σου σχηματίζουν αδιαπέραστη ασπίδα. Εσύ τη δημιούργησες». «Ολυμπία μου! Πόσο υπέροχη είσαι… πάμε γερά και δυνατά! Είμαι μαζί σου», σχολίασε η Δέσποινα Καμπούρη. Τη θετική της ενέργεια έστειλε και η Δούκισσα Νομικού: «Ολυμπία μου αγαπημένη! Σου στέλνω όλη μου την αγάπη. Όλα καλά θα πάνε! Με το χαμόγελό σου και την αισιοδοξία σου θα το νικήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ