Η Ολυμπία Κρασαγάκη είναι από τους ανθρώπους είναι πολύ κοντά στην Ιωάννα Παλιοσπύρου το τελευταίο διάστημα. Είναι η φωτογράφος που βρίσκεται πίσω από όλα τα πορτρέτα της για το podcast της και πλέον και εκείνη που έβγαλε την πιο χαρακτηριστική λήψη της όταν αποφάσισε να ποζάρει χωρίς τη μάσκα και να αποκαλύψει το πρόσωπό της.

«Πιστεύω ότι αυτή η λήψη της Ιωάννας Παλιοσπύρου είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει στα 30 χρόνια ενασχόλησης μου με την φωτογραφία», εξηγεί η Ολυμπία Κρασαγάκη μέσα από μία ανάρτησή της στο Instagram.

«Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή; Αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή είναι αυτό ακριβώς που αναζητώ κάθε φορά στα πρόσωπα. Την μια μοναδική στιγμή που μόνο το βλέμμα μπορεί να πει την αλήθεια», συμπληρώνει η φωτογράφος που έχει απαθανατίσει κάποιους από τους μεγαλύτερους εγχώριους αλλά και διεθνείς σταρ.

«Πέρασα πολλές ώρες και μέρες μαζί με την Ιωάννα, την φωτογράφισα άπειρες φορές όταν την κινηματογραφούσαμε για την εκπομπή “Πρωταγωνιστές”. Παρατηρούσα κάθε της κίνηση κάθε της βλέμμα αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μόνο σε αυτή την φωτογραφία ένιωσα ακριβώς το ίδιο με εκείνη. Γαλήνη», καταλήγει.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν», είχε πει η Ολυμπία Κρασαγάκη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ λίγες εβδομάδες νωρίτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ