Από τα τέλη Αυγούστου το όνομα Στέφανος Κασσελάκης έχει γραφτεί και ακουστεί αμέτρητες φορές σε όλα τα μίντια. Οι δημοσιογράφοι μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν με κάθε τρόπο δηλώσεις του, όπως και ο κόσμος δείχνει συνεχώς ενδιαφέρον να μάθει πράγματα για εκείνον. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας πρωταγωνιστής της πολιτικής σκηνής αυτή τη στιγμή, αλλά και ο πρώτος «Πρωταγωνιστής» που θα υποδεχτεί ο Σταύρος Θεοδωράκης στην αποψινή του πρεμιέρα στον Alpha στις 00:15. Στο πλαίσιο της συνέντευξης η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη που μέσα στα χρόνια έχει αιχμαλωτίσει με τον φακό της χιλιάδες στιγμές και πρόσωπα, φωτογράφισε και τον πολυσυζητημένο Στέφανο Κασσελάκη και περιγράφει στο okmag τη συνάντησή τους.

«Ήταν για την πρεμιέρα της εκπομπής “Πρωταγωνιστές”. Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν πολύ ευγενικός, άνετος και συνεργάσιμος. Έγιναν τα γυρίσματα και η συνέντευξη και κάναμε και μια μίνι φωτογράφιση. Ήταν η πρώτη φορά που τον φωτογράφισα, αλλά θα έχουμε και συνέχεια», ανέφερε η Ολυμπία Κρασαγάκη.

Στη συνέχεια περιέγραψε πως και ο σκύλος του Κασσελάκη, η Φάρλι έκλεψε τις καρδιές όλων και έπαιξε ρόλο στην αγαπημένη λήψη την οποία ανήρτησε στο Instagram της μαζί με άλλες.

«Εγώ τον έστησα για τις φωτογραφίες, αλλά ήταν πάρα πολύ άνετος. Ήταν και το σκυλάκι του εκεί, η Φάρλι. Είναι το δικό του σκυλάκι που είναι πάρα πολύ γλυκιά και πολύ αγαπησιάρα, καθόταν και τη χαϊδεύαμε όλοι. Και ο ίδιος πολύ άνετος.

Η λήψη που άρεσε σε εμένα πολύ ήταν η πρώτη. Τις είδε τις φωτογραφίες. Σε όλους άρεσε πολύ η φωτογραφία με το σκυλάκι γιατί ήταν χαλαρός και άνετος. Ήταν μια λήψη της στιγμής γιατί παίζαμε με το σκυλί».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ