Πάνω στη μηχανή εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Στέφανο Κασσελάκη το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου. Στο πλευρό του ήταν όπως πάντα ο σύντροφός του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Με λευκό πουκάμισο και σκούρο παντελόνι και φανερά χαρούμενος έκανε την πρώτη του βόλτα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σε δίκυκλο!

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

Να σημειώσουμε πως χθες το βράδυ μετά τη νίκη του, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δηλώσεις έξω στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου με το πλήθος να τον αππθεώνιει.

«Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι. Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα για το μέλλον. Ευχαριστώ για τον ενθουσιασμό. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου« είπε μεταξύ άλλων και δήλωσε από τη Δευτέρα ξεκινάει σκληρή δουλειά. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι έχει πολλά να προσφέρει στον τόπο, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που τον έχει αγκαλιάσει με τη στάση του. Μάλιτσ ασημείβσε πως η πρώτη του επίσκεψη θα είναι στην Κύπρο,

Να προσθέσουμε πως τη Δευτέρα, πριν ο Στέφανος Κασσελάκης αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει μία συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ