Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 χρόνων άφησε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ο Σταμάτης Κόκοτας βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης ανακοινώθηκε ότι θα κηδευτεί δημοτική δαπάνη από το Κοιμητήριο Ζωγράφου. Το τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτο τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης το μεσημέρι της Τετάρτης 5/10.

8464430

Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου, ήταν η οικογένειά του και λίγοι φίλοι. Το τελευταίο αντίο ψάλλεται στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Θλιμμένος και μαυροφορεμένος ο γιος του, Δημήτρης Κόκοτας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ζωγράφου για τον Σταμάτη Κόκοτα

Λίγο πριν από το τελευταίο αντίο ο Δήμος Ζωγράφου έβγαλε επίσημη ανακοίνωση και ενημέρωσε πως η κηδεία θα τελεστή δημοτική δαπάνη, ως φόρο τιμής στον αγαπημένο τραγουδιστή.

«Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου, θα τελεστεί, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, στις 12:30μ.μ. η κηδεία του τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα. Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει με δημοτική δαπάνη η κηδεία του Σταμάτη Κόκκοτα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς του Ζωγραφιώτη καλλιτέχνη στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή του τόπου μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζωγράφου, η οικογένεια του εκλιπόντος αποφάσισε να ενισχύσει με σημαντικό ποσό τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζωγράφου στη μνήμη του αείμνηστου Σταμάτη».

Φωτογραφίες: NDP – Ανδρέας Νικολαρέας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ