Στο Νεκροταφείο του Ζωγράφου βρεθηκέ σήμερα σύσσωμη η οικογένεια του Σταμάτη Κόκοτα για το στερνό αντίο στον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη. Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 85 χρόνων και βύθισε στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα και τον καλλιτεχνικό χώρο. Με συγκίνηση τον αποχαιρέτησαν τα τρία παιδιά του: ο Δημήτρης Κόκοτας με τις δυο αδελφές του.

Ο Σταμάτης Κόκοτας έχει παντρευτεί δύο φορές. Από τον πρώτο του γάμο απέκτησε δύο παιδιά, τον δημοφιλή τραγουδιστή, Δημήτρη Κόκοτα και την κόρη του, Έλλη. Με τη δεύτερη σύζυγό του, Εύα απέκτησε τη μικρότερη κόρη του, Μαριάννα.

Ο Δημήτρης και η Έλλη ήταν καρποί του έρωτά του από τον πρώτο του γάμο που όμως έληξε πολύ σύντομα καθώς τα παιδία ήταν πολύ μικρά όταν ήρθε το διαζύγιο.

Το 1972 ήταν χρονιά σταθμός για την προσωπική ζωή του Σταμάτη Κόκοτα καθώς γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του, Εύα. Μάλιστα εκείνη ήταν μόλις 16 ετών. Απέκτησαν μαζί μία κόρη, τη Μαριάννα και παρέμειναν μαζί ως το τέλος της ζωής του.

Οι δυο κόρες του: Έλλη και Μαριάννα εμφανίστηκαν στο τελευταίο αντίο του πατέρα τους δακρυσμένες, ενώ ιδιαίτερα στενοχωρημένη ήταν και η χήρα του Σταμάτη Κόκοτα, Εύα.

Στα μαύρα εμφανίστηκε και ο γιος του, Δημήτρης Κόκοτας, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Κατερίνα που τον στήριξε καθόλη τη διάρκεια της κηδείας.

Ο Δημήτρης Κόκοτας με τη σύζυγό του Κατερίνα στην κηδεία του πατέρα του.

Φωτογραφίες: NDP – Ανδρέας Νικολαρέας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ